12:58 / 11.07.2021.

Autor: HRT

Jeste li posluženi?

Utorak, 13. srpnja na Trećem

Utorak, 13. srpnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U utorak 13. srpnja u 20:05 na Trećem programu prikazujemo humorističnu seriju Jeste li posluženi? . Prikazujemo prvu i jedinu epizodu 4B sezone i prvu epizodu 5. sezone. 

1. epizoda 4B sezone

Svi žele glumiti djeda Mraza nakon što se njegova mehanička verzija razgoliti pred osobljem i padne na dječaka. Tko će na kraju biti izabran da utjelovi božićni duh?

Utorak, 13. srpnja na Trećem

Utorak, 13. srpnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U petoj sezoni serije osoblje, načuvši jedan razgovor, zaključuje da je gđa Slocombe trudna. Sve s odjela ženske i muške konfekcije pošalju da tjedan dana rade na odjelu igračaka. Osoblje priređuje priredbu g. Graceu za 80. rođendan. Kako bi povećao prodaju, mladi g. Grace uvodi nov, neformalan način prodaje po uzori na američki. Osoblje kuje urotu kako bi osujetilo planove za preuzimanje robne kuće Grace Brothers. G. Grainger pogrešno misli da je puno zaradio na kladionici pa daje otkaz! Gđu Slocombe i g. Humphriesa izabiru kao modele po kojima će izraditi nove lutke za izlog, a sve za potrebe reklame.

1. epizoda pete sezone

Strašno je hladno, Londonom hara snježna mećava. Osoblje mora doći ranije na posao kako bi prisustvovalo važnom sastanku. Mladi g. Grace odlučuje se poslužiti psihologijom kako bi potakao prodaju.

U seriji ARE YOU BEING SERVED? glume John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Trevor Bannister (Lucas), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Arthur Brough (Ernest Grainger), Harold Bennett (g. Grace), Arthur English (Beverly Harmon), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold).

Scenaristi i autori su Jeremy Lloyd i David Croft, a odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!