Jeste li posluženi?

13.07.2021.

12:58

Autor: HRT

Srijeda, 21. srpnja na Trećem

Srijeda, 21. srpnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U srijedu 21. srpnja u 20:50 na Trećem programu prikazujemo 1. i  2.  epizodu šeste sezone humoristične serije Jeste li posluženi?.

Osoblje je uzbuđeno jer je načulo da će Kraljica i princ Filip posjetiti robnu kuću Grace Brothers. Mladi g. Grace ponudi osoblju prostoriju za druženje, ali pod jednim uvjetom... Gđa Slocombe prihvaća bračnu ponudu vlasnika grčkog restorana, ali stvari se ne odvijaju onako kako je to zamislila. Budući da prodaja i zarada i dalje opadaju, treba smanjiti broj zaposlenih. A osoblje samo mora odlučiti tko će od njih dobiti otkaz! G. Humphries hita u pomoć kad se djevojka koja je trebala prodavati parfeme "Bliss" ne pojavi na poslu.

1. epizoda: Svi u robnoj kući s nestrpljenjem očekuju posjet kraljevskog para.


2. epizoda: Mladi g. Grace velikodušno svojem osoblju daje prostoriju za druženje.

Uloge tumače John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Trevor Bannister (Lucas), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Harold Bennett (g. Grace), Arthur English (Beverly Harmon), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold). 

Scenaristi i autori Jeremy Lloyd i David Croft.

Odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!