10:47 / 13.03.2021.

Autor: HRT

Kiri

Subota, 27. ožujka na Drugom

Subota, 27. ožujka na Drugom

Foto: Kiri / serija

U subotu 27. ožujka u 22.55 na Drugom prikazujemo 3. epizodu uzbudljive britanske mini serije Kiri. Serija prati crnu djevojčicu koju želi posvojiti bjelačka obitelj iz srednje klase. Kiri nestane kad sama krene u posjet svojoj biološkoj obitelji. Što se djevojčici dogodilo i tko je kriv za njezin nestanak? 

Radnja serije račva se na tri dijela. Jedan prati Kirinu socijalnu radnicu jer svi vjeruju da je ona umiješana u Kirin nestanak te je krive zbog toga. Usto, sumnjaju u njezinu sposobnost rasuđivanja. Drugi se bavi Kirinom biološkom obitelji.

Pod povećalom javnosti nađu se svi njezini "grijesi" iz davne prošlosti kao i sadašnji disfunkcionalni obiteljski odnosi. I, na koncu, treći dio prati Kirinu posvojiteljsku obitelj, posebice Alice, Kirinu odlučnu bijelu pomajku, kad se iznenada nađe u središtu pozornosti javnosti.

Svi si oni postavljaju dva ista pitanja: što se dogodilo Kiri i tko je kriv za to?

Subota, 27. ožujka na Drugom

Subota, 27. ožujka na Drugom

Foto: Kiri / serija

U 3. epizodi Alice i Jim se zapanje kada saznaju od inspektorice Mercer da policija baš i nema tako čvrste dokaze protiv Natea te da ništa nije kako se čini na prvi pogled. Prestravljena Alice okomljuje se na Miriam. U međuvremenu Tobi bjesni na policiju zbog njihova ponašanja prema njegovoj obitelji, dok mu inspektorica Mercer donosi još loših vijesti.

U seriji glume Sarah Lancashire, Lia Williams, Lucian Msamati, Wunmi Mosaku, Steven Mackintosh, Sue Johnston...

Scenarist je Jack Thorne, a redatelj Euros Lyn.


Subota, 27. ožujka na Drugom

Subota, 27. ožujka na Drugom

Foto: Kiri / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!