10:34 / 03.05.2021.

Autor: HRT

Klub 7

Četvrtkom na Drugom

Četvrtkom na Drugom

Foto: Klub 7 / lifestyle magazin

Novo izdanje lifestyle magazina Klub 7 na rasporedu je u četvrtak 6. svibnja u 20:05 na Drugom programu HTV-a.

Naš prvi sugovornik je poduzetnik Jurica Huljev.

Poduzetnik Boris Banovac odlučio je nove izazove, umjesto u gradu, potražiti u selu na Banovini. U tome mu pomažu sinovi blizanci.

Na izrazito zahtjevnoj plešivičkoj sceni pjenušaca vinari se iz godine u godinu moraju dokazivati kreativnošću i zanimljivim idejama. Da ih Krešimiru Ivančiću ne nedostaje, uvjerio se Rene Bakalović.

Ako volite teatar i film, teško da vam je promakao rad glumca Siniše Popovića, nacionalnog prvaka naše najveće kazališne kuće.

Robin Antolović zaputio se u Istru kako bi posjetio obitelj Koraca. Ona je iskoristila idealno podneblje u okolici Motovuna te se odvažila stvarati svjetska pića s notom istarske tradicije.

Ivana Zorić razgovarala je s talentiranim fotografkinjama Karmen Oblak i Anom Mrđen te nam otkrila više o tome kako vide modu, ali i ljude koji je kreiraju i nose.

Za kraj smo pripremili pravu poslasticu za sve one koji cijene visoku kuhinju. Rene Bakalović u Rovinju je posjetio Jeffreyja Vellu, svjetsku kuharsku zvijezdu, koji već godinama Hrvatsku upisuje na globalnu kartu vrhunske gastronomije.

Scenaristica je Lana Pavić, producent Dean Radinović, a voditeljica Jelena Lešić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!