10:51 / 08.06.2021.

Autor: HRT

Kod nas doma

Iva Šulentić i Barbara Kolar

Iva Šulentić i Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

U četvrtak 10. lipnja na Prvom programu HTV-a u 17:20 slijedi novo izdanje emisije Kod nas doma.

Nogometno ludilo je pred vratima, od sutra počinju sve one uobičajene aktivnosti - vješanje zastavica na aute, navijanje, šiza, na jutarnjim kavama kreću stručne analize utakmica i akcija, a kad pobjeđujemo, dobro je znati i pokoju navijačku pjesmu.

Najnoviji navijački hit dolazi iz tvornice hitova Zprešić boysa i Opće opasnosti. Osim navijanja raste i sveopći interes za sport općenito, a time, nažalost, i ozljede samih aktera. Koje su najčešće i kako ih najbrže sanirati, reći će nam dr. Milan Milošević.

Nježniji spol zasigurno će više zanimati kako smiriti svoje muškarce kad krene nervoza oko krivo dodane lopte i odigrane akcije. Naša terapeutkinja Tatjana Rutonić i za to ima lijeka.

Lijepo vrijeme ali i epidemiološke mjere terase su učinile idealnim mjestom za gledanje tekmi. Savjete kako ih urediti donosi naša flotristica Letizia, a parfumer Tomislav otkrit će tajnu čime se mazati da ne izgorite upeče li sunce tih napetih 90 minuta, ali i što je doista djelotvorno protiv znojenja.

Budite s nama!

Voditeljica emisije je Barbara Kolar, redateljica Anamarija Corazza, a urednica Tamara Peras.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci usluge pronađite i emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!