Kod nas doma

20.09.2021.

17:13

Autor: HRT

Iva Šulentić i Barbara Kolar

Iva Šulentić i Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

U četvrtak, 23. rujna na Prvom programu u 17:20 ne propustite emisiju Kod nas doma.

Poplave, pijavice, klizišta u kojima nestaju cijela naselja, paklene temperature... intenzitet i razmjeri elementarnih nepogoda zatekli su i same znanstvenike. Imamo li vremena za popravni pitat ćemo akademika Mirka Orlića sa zagrebačkog PMF-a.

Zašto ljudi imaju potrebu svoj privatni život dijeliti sa znanim i neznanim osobama, kakve poruke time šaljemo i što to govori o nama, reći će nam naša komunikologinja Ljiljana Buhač.

Ne znamo bi li se naša komunikologinja složila s javnom objavom i prikazivanjem šokantnih scena nesreća s naših prometnica, no sigurni smo da je edukacija sudionika u prometu silno potrebna. Potvrđuje to i HTV-ova emisija Istrage prometnih nesreća koja slavi svoje jubilarno, 100. izdanje.

"Imamo samo jednu priliku za ostaviti prvi dojam" ne vrijedi samo za nas osobno nego i za naš dom. Kako ostaviti onaj pravi i gostoljubivi, otkrit će nam naša floristica Letizia. 

Voditeljica Barbara Kolar, redateljica Mirena Stijačić, urednica Tamara Peras.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!