Kod nas doma

22.11.2022.

19:44

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

I u srijedu, 23. studenoga, ne propustite novo izdanje Kod nas doma. Hrvatska igra prvu tekmu na Svjetskom prvenstvu. Kakva je atmosfera u gradu, gdje utakmice gledaju naši komentatori i njihovi gosti - provjeravaju naši novinari.

Što nogomet donosi u naše živote Bruno Šimleša razgovara s Izabelom Vrtar i Lanom Barić.

U goste nam stiže i Romina Tonković koja je snimila svoj prvi hollywoodski film, a na naš kauč sjedaju i dvije mlade kantautorice - Lu Jakelić i Miriiam. Lu ima novi album, a Miriiam je odradila svoj prvi samostalni koncert.

Doznat ćemo i kako se opušta Matija Vuica i zašto ne čitamo. 

Voditeljica je Iva Šulentić, urednica emisije Mirna Dvoršćak, realizatorica Vesna Luković Žarn, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.      

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!