Kod nas doma

24.11.2022.

17:47

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Ovoga petka, 25. studenoga u emisiji pogledajte:

S netom završenog Svjetskog prvenstva u Meksiku splitski taekwondo klub Marjan vratio se s dvije medalje, zlatnom Lene Stojković i broncom Ivane Duvančić. Sasvim dovoljan razlog da na trening kluba pošaljemo našu novinarku.

A dan prije zagrebačkog koncerta prvi put Kod nas doma stigao je frontman Električnog orgazma Srđan Gojković Gile.

Međunarodni je dan borbe protiv nasilja nad ženama. Brojke su doista zabrinjavajuće, na jedno prijavljeno obiteljsko nasilje dolazi deset neprijavljenih slučajeva. O tome razgovaramo sa aktivisticama Jelenom Veljačom, Anom Pecotić i Unom Zečević Šeparović.

Voditeljica je Barbara Kolar, a urednica Klaudia Kežić Mrkonjić.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!