Kod nas doma

29.11.2022.

17:23

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: HTV / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Ove srijede, 30. studenoga voditeljice Barbaru i Ivu mijenja urednik i novinar Danijel Despot. U goste mu stižu jedan od najvećih glumaca ovih prostora Miki Manojlović i glumica Ivana Roščić. Zajedno glume u novom filmskom hitu Stric koji od četvrtka, 1. prosinca, dolazi u naša kina.

Suvoditelj Bruno Šimleša sa svojim gošćama Izabelom Vrtar i Nevenom Rendeli razgovara o pozitivnim i negativnim stranama Svjetskog prvenstva u nogometu. 

Redateljica emisije je Anamaria Corazza, a urednici Elizabeta Biočina i voditelj Danijel Despot.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. Barbaru i Ivu u ovoj emisiji mijenja urednik i novinar Danijel Despot.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!