Kod nas doma

01.12.2022.

10:38

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Ovoga četvrtka sa seksualnom terapeutkinjom Natašom Barolin Belić razgovaramo o nedostatku intimnosti u dugogodišnjim vezama, o "Industriji sreće" govorit će Velimir Grgić.

Glazbena diva
Zdenka Kovačiček predstavlja novi spot "Stare fore". Donosimo priče o jesenskoj sadnji starih sorti voćaka, o trapu, zagrebačkom adventu i pripremi paštete od tune. S navijačima ćemo pratiti utakmicu Hrvatske i Belgije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Voditelj je Danijel Despot. Redateljica emisije je Anamaria Corazza, a urednici scenaristica Silvana Kolovrat i Danijel Despot.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. Barbaru i Ivu u ovoj emisiji mijenja urednik i novinar Danijel Despot.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!