Kod nas doma

05.12.2022.

19:58

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

U emisiji 6. prosinca vodimo vas u Divlje srce grada. Advent u zagrebačkom ZOO-u nadahnut je bajkama Ivane Brlić-Mažuranić.

Kako nogomet djeluje na našu psihu i doživljavamo li intenzivnije sportske uspjehe od drugih nacija, razgovaramo sa psihologinjom Dubravkom Miljković.

Hrvatska je među rijetkim državama EU koja ne dopušta školovanje kod kuće. Koje su prednosti a koji nedostaci "homeschoolinga"?

Voditelj je Danijel Despot, redateljica Vesna Luković, urednik Matko Bušelić.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!