Kod nas doma

07.12.2022.

20:02

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Jacques Houdek će u Splitu prvi put održati božićni koncert za djecu. Kažu da će to biti spektakl kakav Split još nije vidio kad su u pitanju programi za djecu. Više nego dovoljan razlog da ga pozovemo u emisiju Kod nas doma u četvrtak, 8. prosinca.

Ako tražite ideje za božićne slastice, srednjoškolci iz Ploča pokazat će vam kako se sprema južnjačko srce.

Naša Suzy sprema panettone, tradicionalni božićni kolač porijeklom iz Italije.

Lana Jurčević izazovom Pomičem svoje granice pokrenula je cijelu regiju. Riječ je o tuširanju hladnom vodom. A što se nalazi u pozadini tog izazova, otkriva u emisiji. 

A znaju li uopće roditelji što im djeca gledaju na društvenim mrežama? Kako kontrolirati, a da ne uskratite djetetu svu slobodu? Priču istražuje Nensi Profaca.

Voditelj je Danijel Despot, a urednica Klaudia Kežić Mrkonjić.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!