Kod nas doma

11.01.2023.

12:15

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

I ove srijede, 11. siječnja budite uz Prvi u 17:20 i emisiju Kod nas doma. 

Senad Galijašević poznatiji nam kao Senna M dobitnik je nagrade Emmy! Sve o tome ispričat će nam u našem studiju. 

Braća Sinković su također nedavno dobili nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora, a koja im je to po redu i to će nam ispričati u studiju.

Maja Posavec i Toma Medvešek postali su majstori koji popravljaju televizore i hladnjake. Riječ je o novom serijalu za djecu "Majstori" u kojemu je Toma Medvešek glumio s mamom i tatom - Natašom Dorčić i Svenom Medvešekom.

Reper Grše, čiji spotovi imaju 6,5 milijuna pregleda također je naš gost.

Bili smo i na Izložbi hrvatskog dizajna gdje su jučer najboljima dodijeljene nagrade, a družimo se i s ponajboljim hrvatskim slikarom koji se upravo vratio iz New Yorka Stipanom Tadićem

Voditeljica emisije je Barbara Kolar, realizatorica  Anamaria Corazza, a urednica Mirna Dvoršćak 

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!