Kod nas doma

16.01.2023.

19:49

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Zamislite sada junake Večernje škole u punome sastavu. Ma šalimo se! Ne trebate zamišljati! Samo budite uz emisiju Kod nas doma u utorak 17. siječnja i ugledat ćete ih. Večernja škola počinje raditi, za točno mjesec dana kreću na turneju po Hrvatskoj. Ispričat će nam sve o tome.

Katarina Baban u predstavi "Puni pansion" koju u Lisinskom možete gledati u četvrtak "uskoči" u 20 različitih uloga! Ispričat će nam sve o predstavi i o odjeći koju kreira za žene koje vjeruju u bajke!

Predstavljamo vam i dva natjecatelja na Dori - Maju Grgić, vlasnicu Porina i nagrade Status i splitski rock band The Splitters. Što očekuju, koje je njihovo tajno oružje i vide li se na pozornici Eurosonga? 

Družimo se i sa Sergejom Ćetkovićem, idemo u veterinarsku ambulantu, a upoznat ćemo i zgodne pomagačice u reciklaži božićnih drvaca u Istri. 

Voditeljica je Iva Šulentić,  realizatorica Anamaria Corazza, a urednica Mirna Dvoršćak. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!