Kod nas doma

18.01.2023.

09:49

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Priroda nas nikad ne vara. Mi smo ti koji sebe zavaravamo.

Današnju emisiju počinjemo ovom izrekom. Da je tome tako, pokazuju svakodnevne promjene vezane uz vrijeme i klimu. Jesmo li ih svjesni i zašto se tako teško odričemo komfora koji pridonosi klimatskim promjenama?

Jedna od neugodnosti s kojima se sve češće susreću zaposlenici na svojim radnim mjestima vezana je uz mobing. Kako se s njim nositi, reći će nam psihoterapeutkinja Mirta Freisman Čobanov.

U goste nam dolazi Daniel Popović.

O seriji Nestali 2, nominiranoj za Zlatni studio, govorit će Joško Lokas.

Voditeljica je Barbara Kolar,  realizatorica Anamaria Corazza, a urednica Silvana Kolovrat. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!