Kod nas doma

19.01.2023.

09:52

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Kao i svake godine siječanj je rezerviran za rukomet. Hrvatska večeras igra utakmicu odluke protiv svjetskih prvaka Danske a u goste nam stiže legendarni golman Vlado Šola.

Naša proslavljena olimpijka Sandra Perković otkrila je Sanji Čeliković neke detalje o svojoj karijeri ali i o nedavnim zarukama.

S nama je i dvoje finalista Dore Nenad Borgudan iz Detoura i mlada Splićanka Đana Smajo.

U goste nam stižu i finalisti Zlatnog studija: glazbeni producent emisije A strana Nikša Bratoš i urednik emisije Potjera Igor Grković.

Voditeljica je Barbara Kolar,  realizatorica Vesna Luković, a urednik Matko Bušelić. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!