Kod nas doma

20.01.2023.

15:10

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

I ovoga petka, 20. siječnja u 17:20 budite uz Prvi i emisiju Kod nas doma. 

Prisjetit ćemo se velike glumice i glamurozne dive Gine Lollobridgide. 

Terca na tišinu ime je i zbirke pjesama autora glazbenih hitova Silentea - Sanin Karamehmedović, iz Dubrovnika kroz snježnu Liku, stigao je kod nas doma.

Saznat ćemo kako je je živjeti dječji san - biti vlasnik luna parka.

Glumci predstave "Moderni oblici patnje" Jelena Miholjević, Anja Đurinović i Marko Petrić već su na našem kauču, a prije njih i prije svega nabrojanoga idemo u Rijeku gdje se večeras bira nova kraljica Riječkoga karnevala.

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Voditeljica je Iva Šulentić,  redateljaca Vesna Luković, a urednik Danijel Despot. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. I u šestoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!