Kod nas doma

26.01.2023.

21:46

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Ako vam treba predah od radnog tjedna, pronaći ćete ga ovoga petka u našoj emisiji.

Osmijeh na lice sigurno će vam izmamiti papiga Tingo, zvijezda zagrebačkog kvarta Kajzerica. Zašto, otkrit ćemo u priči Nensi Proface.

Noa Maričić donosi priču o tiktokeru Antoniju koji je u finalu nagrade Zlatni studio.

U goste nam stiže Bruno Šimleša te sudionice Dore - Mira Crnčić iz Harmonije disonance i Tajana Belina.

Da je živ, Ivo Robić bi 28. siječnja slavio okrugli stoti rođendan. Tim povodom organizirana je velika rođendanska zabava na koju smo poslali Dorijana Klarića. 

Voditeljica je Barbara Kolar,  urednica Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!