Kod nas doma

30.01.2023.

09:41

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Današnju emisiju počinjemo izrekom koja kaže: "Svaki muškarac može biti otac. No, potrebno je nešto posebno da se bude tata." A koliko su posebni tate koje ćemo danas upoznati, govori i to što koriste porodiljni dopust kako bi sa svojim mališanima bili od najranije dobi.

I ove godine mnogi će dobiti povrat poreza i prireza. Ako ne znate imate li pravo na povrat i trebate li podnijeti prijavu, specijalistica za poreze Veronika Galić sve će objasniti u razgovoru s Tonijem Milunom.

U goste nam dolazi kralj trap glazbe Hiljson Mandela. Lana Barić, Neven Aljinović Tot i Arsen Oremović govorit će o filmu Glava velike ribe.  

Voditeljica je Iva Šulentić, urednica Silvana Kolovrat, redateljica Vesna Luković Žarn, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!