Kod nas doma

31.01.2023.

10:57

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

I ovoga utorka, 31. siječnja, budite u 17:20 uz Prvi i emisiju Kod nas doma. 

U goste nam stiže Ivana Kindl koja će svojim petim albumom "Put ka sebi" okruniti 20 godina diskografske karijere. 

Već godinama hrvatski sport donosi more sjajnih priča a jedna od najljepših u posljednje vrijeme je i ona obitelj Koščak iz Varaždina. U goste nam dolaze sestre Jana i Klara i njihov otac i trener Patrik.

Naš putopisac Hrvoje Ivančić upoznat će nas s DR Kongom, zemljom koja je posljednjih tjedana došla u središte pozornosti medija i javnosti.

Voditeljica je Iva Šulentić, urednik Matko Bušelić, redateljica Vesna Luković Žarn, a urednica projekta Elizabeta Biočina

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. I u šestoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!