Kod nas doma

03.02.2023.

09:17

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: HTV / HRT

I ovoga petka, 3. veljače, budite uz Prvi u 17:20 i emisiju Kod nas doma. 

Otkad je HDS ZAMP izbacio ljestvicu koncertno najuspješnjih izvođača u zemlji, ne stišavaju se priče o sastavu Dalmatino. Razgovaramo s njima u Splitu i o njima u našem studiju - s njihovim izdavačem Silvijem Vargom i Milanom Majerovićem Stilinovićem iz HDS ZAMP-a.

Obilježit ćemo i Dan crvenih haljina, a pomoći ćemo koliko je u našoj moći i da žene oboljele od raka dobiju besplatan prijevoz na kemoterapiju.

Boško Picula, naš stručnjak za film prokomentirat će s nama dokumentarac Pamele Anderson. A uz početak Davis Cupa razgovarat ćemo i s našim tenisačima u Rijeci.

Urednica je Mirna Dvoršćak, a urednica projekta Elizabeta Biočina

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. I u šestoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!