Kod nas doma

07.02.2023.

13:54

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Još jedan rat na društvenim mrežama izazvao je novi spot Sama Smitha, a u današnjem izdanju emisije saznat ćemo što o njemu misle Uršula Tolj i Predrag Martinjak Peggy.

Pokušat ćemo okriti tko je taj popularni i zgodni dr. Beck koji žari i pali svim elektroničkim medijima od Instagrama, Facebooka do televizije.

Prije svega idemo do studija u kojem je nastala pjesma o migreni. Kako i zašto je došlo do ovoga, zna naša reporterka na terenu Sanja Čeliković.  

Voditeljica je Barbara Kolar, urednik Danijel Despot, redateljica Kamelija Čančarević, a urednica projekta Elizabeta Biočina

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!