Kod nas doma

07.02.2023.

18:36

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Jeste li nekad pomislili: Ma dosta mi je više i vage i kilograma! Ako jeste, onda će vam se sigurno svidjeti promišljanja naše gošće Sanje Žuljević koja je napisala knjigu upravo na tu temu.

U priči Nensi Proface doznajemo tko su e-sportaši.

U goste nam, u emisiju u srijedu 8. veljače, dolaze i mlade nade HRT-a nominirane za Večernjakovu ružu - Marko Percan i Lucija Judnić.

A naš gost se posljednjih desetak godina nalazi među deset najemitiranijih glazbenih autora u Hrvatskoj. Samo nekoliko dana prije koncerta u studio nam stiže Neno Belan!

Urednica je Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina

I u šestoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!