Kod nas doma

09.03.2023.

17:38

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Kao što kažu da je film Terminator 2 bolji od Terminatora, tako neki kažu i da je grupa Boa II bolja od Boe. Grupa Boa II je izdala i album, pa je idealan trenutak da nam u goste u emisiju 10. ožujka dođe frontman grupe, Mladen Puljiz.

U Hrvatskoj ima između 45 i 50 posto znanstvenica. Uoči sutrašnje manifestacije Znanost u prolazu u goste smo pozvali tri mlade znanstvenice koje svoj posao ne bi mijenjale nizašto na svijetu.

Uoči ovogodišnje dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar nominacije ćemo pretresti s našim Boškom Piculom.

Voditeljica je Iva Šulentić, urednica Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina

 

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!