Kod nas doma

23.03.2023.

10:05

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Današnju emisiju počinjemo izrekom koja kaže: "Tolerancija je vrijednost koju trebamo prakticirati u svakodnevnom životu." Nažalost, mnogi se toga baš i ne pridržavaju. U razgovoru sa stavom o toleranciji prema strancima s Idom Prester i Mirelom Španjol razgovarat će Bruno Šimleša.

Povodom Svjetskog meteorološkog dana ugostit ćemo Zorana Vakulu, a modni dizajner Robert Sever predstavit će novu kolekciju. 

Voditeljica je Iva Šulentić, redateljica Anamaria Corazza, scenaristica i urednica Silvana Kolovrat, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!