Kod nas doma

28.03.2023.

09:09

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

U emisiji 28. ožujka: Valjak se valja dalje! Parni valjak je odlučio krenuti dalje. Nova pjesma, novi pjevač, na vidiku novi album. Sve o tome u našem studiju će govoriti Husein Hasanefendić Hus i Igor Drvenkar.

Toni Milun nam isto stiže s vrućom temom! APN i cijene nekretnina!

A nutricionistica Ivana Barišić će nas prosvijetliti: je li proljetni umor zbilja ili mit i trebamo li proljetni detox ili ne?

Voditeljica je Iva Šulentić, urednica Mirna Dvoršćak, realizatorica Anamarija Corazza, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!