Kod nas doma

23.05.2023.

09:01

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.   

Ako ste u posljednje dvije godine vješto zaobilazili svog obiteljskog liječnika, i imate više od 40 godina, očekujte poziv. Kakav, reći će nam u današnjoj emisiji dr. Natko Beck.

Život i djelo slavnog Bona Voxa približiti će nam glazbenica i jedna od prevoditeljica knjige Surrender Bono. U goste nam je došla Lada Furlan Zaborac.

U rubrici Veterinarska ambulanta upoznajemo preslatke mačiće Montija i Vilu.

Iako nikad u karijeri nije otpjevala "krivu notu" upravo se tako zove njezina nova pjesma. Danas se družimo sa Vannom

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Vesna Luković Žarn, urednica Klaudia Kežić Mrkonjića urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!