Kod nas doma

24.05.2023.

13:01

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.   

U emisiji 24. svibnja saznat ćemo kakvo je to zanimanje nos, kako nastaju jedinstveni, retro električni bicikli.

Stručnjak za umjetnu inteligenciju Davor Aničić riješit će nam misterij kako radi umjetna inteligencija i kada će postati pametnija od nas.

Nutricionistica Ivana Barišić otkrit će nam zašto su Hrvati najdeblji u Europi i kako to možemo promijeniti.

A s nama u studiju je frontmen Pipsa Dubravko Ivaniš, predstavljamo njihov novi spot i, nakon desetogodišnje pauze, najavljujemo njihov novi album. 

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Vesna Luković Žarn, urednik Danijel Despota urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!