Kod nas doma

25.05.2023.

12:10

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.   

Kako živjeti punim plućima i pomaknuti vlastite granice, zna Slaven Škrobot koji je unatoč invaliditetu proputovao cijeli svijet.

Bruno Šimleša
sa svojim gošćama u današnjoj emisiji razgovara o tome koliko je seksizam prisutan u našem društvu, na ovu temu potaknula nas je jedna reklama i odgovor Nevene Crljenko.

Sinoć je u 83. godini života umrla kraljica rocka Tina Turner, priču donosi naša novinarka Sanja Čeliković. O Tini i njezinom životu razgovaramo s Hrvojem Horvatom

S modnim dizajnerom Ivanom Friščićem prokomentirati ćemo kreacije s canneskog crvenog tepiha. 

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Anamaria Corazza, a urednica emisije i projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!