Kod nas doma

26.05.2023.

17:52

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.     

Vrijeme koje su ranije djeca provodila u igri na svježem zraku danas je prečesto zamijenjeno višesatnim gledanjem crtanih filmova, uglavnom bez nadzora roditelja. O utjecaju crtanih filmova na djecu razgovaramo u ponedjeljak 29. svibnja s Katarinom Blažinom Mukavec.

Smijeh liječi sve, stoga smo u uoči prvog ženskog stand-up festivala u goste pozvali dvije sjajne stand up komičarke - Marinu Orsag i Mirandu Lončar.

Kako su cipele izgubile bitku s tenisicama, doznajemo u prilogu Nensi Proface.

A što odjenuti na te tenisice ovo ljeto, reći će nam dizajnerica Marija Kulušić.

Završen je 76. canneski filmski festival. Sažetak je pripremio naš Dorijan Klarić

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Kamelija Čančarević, urednica Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!