Kod nas doma

31.05.2023.

12:13

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

 Svjetski je dan nepušenja i pokušat ćemo u emisiji dati nekoliko savjeta kako se riješiti te ovisnosti u kojoj su nažalost Hrvati na vrhu ljestvice! Omiljeni profesor geografije Dejan Nemčić danas će se prvi put okušati u voditeljskoj ulozi, sa svojim učenicima razgovarat će o skorom kraju školske godine i upisima u srednju školu.

A s nama su u studiju ove srijede dvije Zagrepčanke i jedna Riječanka sa zagrebačkom adresom. One su Miach, Tara i Tia - iako zvuče kao članice nekog girl benda, zapravo su tri mlade pjevačice 'odvojenih' karijera, a nazivaju ih 'novom generacijom' domaće glazbene scene! 

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Vesna Luković Žarn, a urednica Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!