Kod nas doma

01.06.2023.

09:22

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Sve smo bliže ljetu i turističkoj sezoni od koje se uobičajeno puno očekuje. Posljednjih dana dosta se govori o suživotu stanovnika starih gradskih jezgri i turista. O tome će danas Bruno Šimleša razgovarati s Izabelom Vrtar i Velimirom Grgićem.

U povodu Svjetskog dana roditeljstva svoje iskustvo s nama će podijeliti majka triju djevojčica - Ljupka Gojić Mihić. Novu kolekciju "Sajam vjenčanja" predstavit će modna dizajnerica Nataša Mihaljčišin.   

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Kamelija Čančarević, urednica i scenaristica Silvana Kolovrat, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!