Kod nas doma

02.06.2023.

12:45

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

U emisiji 2. lipnja nakon braće Sinković i Lončarić na hrvatskoj veslačkoj pozornici pojavila se još jedna sjajna obiteljska priča. Ugostit ćemo najbolje hrvatske veslačice blizanke Ivanu i Josipu Jurković.

Legendarni hit Afrika Dine Dvornika dobila je novo ruho suradnjom klape Kampanel i Nene Belana. U goste nam stiže klapa Kampanel i donosi "pravu ritam ludnicu".

Obilježavamo svjetski dan bicikla. Vožnja biciklom sve je popularniji oblik rekreacije a mi ćemo upoznati Ivana koji na svom biciklu iz godine u godinu odlazi sve dalje!

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Anamaria Corazza, urednik Matko Bušelić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!