Kod nas doma

05.06.2023.

14:50

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

U goste Barbari Kolar u utorak 6. lipnja stižu pjevačica Danijela Martinović koja je nedavno napisala i svoju novu knjigu te njezin mentor, poznati spisatelj Branislav Glumac.

Mladi dramaturg i spisatelj Espi Tomičić najavit će 22. Povorku ponosa LGBTIQ osoba, zajednice i obitelji koja se ovu subotu održava u Zagrebu.

Stižu nam u goste i naši najuspješniji ronioci na dah - Sanda Delija, Vitomir Maričić i Petar Klovar.  

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Anamaria Corazza, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!