Kod nas doma

09.06.2023.

12:39

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

U emisiji 9. lipnja donosimo: Jedna od najpoznatijih plus size manekenki Ashley Graham proglašena je za najseksi ženu svijeta za 2023. Mijenjaju li se trendovi ljepote, razgovaramo sa psihologinjom Ines Begčević.

Filmske minute rezervirane su za našeg kućnog filmskog kritičara Boška Piculu.

U kišnim danima koji nas prate puno smo puta poželjeli malo sunca. "Malo sunca" ime je nove pjesme naše gošće pjevačice Tine Kresnik.

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Kamelija Čančarević, urednica Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!