Kod nas doma

11.09.2023.

Zadnja izmjena 14:26

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: HTV / HRT

Od ponedjeljka 18. rujna u 17:20 na Prvom počinje nova, sedma sezona Kod nas doma, emisije uz koju se popodne možete opustiti i zabaviti, naučiti nešto novo, naše će vas priče motivirati da napravite pozitivne promjene u svome životu, angažirate se u svojoj zajednici...

Saznat ćete zanimljivosti o svom omiljenom pjevaču, glumcu, poznatoj osobi. Naši gosti, stručnjaci u raznim područjima, dat će vam konkretne savjete vezane za sva životna područja - roditeljstvo, financije, mentalno zdravlje. Naši novinari donose novosti s društvenih zbivanja, premijera, koncerata, modnih revija.

Voditeljice su Barbara Kolar i Iva Šulentić, a suvoditelji Bruno Šimleša, Toni Milun i Danijel Despot. Redateljice su Anamaria Corazza, Vesna Luković i Kamelija Čančarević, a urednici Klaudia Kežić Mrkonjić, Danijel Despot, Matko Bušelić, Silvana Kolovrat i urednica projekta Elizabeta Biočina.

Pratite nas i preko multimedijske usluge HRTi

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!