09:27 / 24.02.2022.

Autor: HRT

Kod nas doma

Leteći odred (arhivska fotografija)

Leteći odred (arhivska fotografija)

Foto: Damir Spehar / PIXSELL

Ne propustite i ovoga četvrtka, 24. veljače najbolju zabavu uz emisiju Kod nas doma na Prvom programu u 17:20.

Dovoljno je da kažemo "Sanjao sam moju ružicu" i "Od Prevlake do Dunava" i odmah vam je jasno da je riječ o Letećem odredu. Lete već 30 godina hrvatskom glazbenom scenom pa tom prigodom Kod nas doma u goste dolazi njihov frontmen Denis Dumančić.

Lavine, ponori, pozivi u pomoć iz nepristupačnih krajeva... O svim izazovima spašavanja razgovaramo s Blankom Lučić iz HGSS-a. Ona nam dolazi sa svojom najvjernijom pomoćnicom - potražnom kujicom Jodom.

Iako bi se mnogi složili da većina ljudi ne pokazuje svoje pravo lice već maske nosi tijekom cijele godine, mjesec onih festivalskih je upravo veljača i zato nam u goste dolazi Iva Šimunović, majstorica maske i kostimografije.

Naš chef Dario Lide mirisima i okusima vodi nas u festivalske destinacije Brazil i Veneciju, a vjerujem da našem vinskom znalcu Saši Špirancu neće biti prevelik izazov pronaći odlična vina, barem što se Italije tiče.

Budite s nama!

Voditeljica Barbara Kolar, a redateljica Anamarija Corazza, a urednica i scenaristica Tamara Peras. 

Pratite nas i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci se nalazi i emitirana izdanja emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!