Koncert Nine Badrić u Areni Zagreb, 2020.

08.02.2023.

07:46

Autor: HRT

Nina Badrić

Nina Badrić

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Nina Badrić je uoči Dana žena 7. ožujka 2020. održala spektakularan koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni. Ovaj dugoočekivani koncert vlasnice jednog od najljepših vokala na ovim prostorima bio je presjek njezine uspješne i bogate karijere od početka u 90-ih pa do danas.  

Rijetki su glazbenici koji se tijekom svoje karijere mogu pohvaliti konstantnim održavanjem kvalitete, a upravo je Nina jedna od njih. Njezinu uspješnu karijeru i brojne nagrade prati, prije svega, vjerna i raspjevana publika. S Ninom se pleše, smije i plače, a vjerujemo da neke od najljepših trenutaka svoje karijere tek treba ispričati. Nina je jedna od posljednjih izvođača koja je, uoči odlaska u karantenu, uspjela održala ovako veliki koncert i svojim fanovima priuštiti nezaboravan doživljaj.

U prvom dijelu koncerta, koji slijedi u subotu, 18. veljače, u 19:05 na Drugom, uživajte uz hitove: Dat će nam Bog, Za dobre i loše dane, Moje oči pune ljubavi, Oprosti mi i Moja ljubav (gošće Divas), Dodiri od stakla, Nek' ti bude kao meni, Čarobno jutro, Rekao si, Dani i godine i Da se opet tebi vratim.

Urednica snimke je Snježana Nožinić.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!