Trag u beskraju - sjećanje na Olivera, prijenos iz Vele Luke

16.07.2021.

15:35

Autor: HRT

Četvrtak, 29. srpnja na Drugom

Četvrtak, 29. srpnja na Drugom

Foto: Trag u beskraju - sjećanje na Olivera, prijenos / HRT

U četvrtak, 29. srpnja u 22 sata na Drugom programu ne propustite koncert Trag u beskraju - sjećanje na Olivera.  Večeras ćemo se prisjetiti Olivera Dragojevića koncertom koji se održava u Veloj Luci u čast velikog glazbenika. 

video thumb

Glazbenika koji je obilježio generacije i mlađih i starijih, uz ono svima zajedničko - jednostavno, svi smo voljeli Olivera, njegove pjesme, kao i njegovu toplinu i emocije koje su izvirale iz njegovih interpretacija.

Na ovom ćemo koncertu imati priliku čuti najljepše Oliverove pjesme poput nezaobilazne Cesarice, Galeba, Traga u beskraju, Kad mi dođeš ti... te mnogih drugih u izvedbi Gibonnija, Tedija Spalata, Antonija Serrana, Marka Tolje te klape Ošjak i grupe Dupini.


Za sjajnu glazbenu pratnju pobrinut će se Ante Gelo s orkestrom kojim ravna maestro Alan Bjelinski, a kroz program nas vodi Duško Ćurlić.


Ne propustite ovaj koncert i budite s nama u prijenosu iz Vele Luke! 


Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a producent Ivica Vlašić.


Urednik je Željen Klašterka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!