Koncert za djecu i odrasle - U počast Rajku Dujmiću, prijenos

15.06.2021.

15:59

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: HTV / HRT

U nedjelju 20. lipnja na Trećem programu HTV-a u 21 sat ne propustite prijenos Koncerta za djecu i odrasle - U počast Rajku Dujmiću. Koncert nazvan po istoimenom albumu Novih fosila održat će se u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku.

Na koncertu u čast našem preminulom hitmakeru Rajku Dujmiću nastupit će jake snage mlađe generacije izvrsnih pjevača počevši od Mije Dimšić, Marka Tolje, Matije Cveka, Marka Kutlića, Ive Ajduković itd.

Naći će se tu pjesama za djecu u novim obradama, ali i hitova za odrasle u isto tako novim aranžmanima i izvedbama. Za dobru glazbenu pratnju pobrinuo se Ante Gelo, a kroz program nas vodi Zlata Mück Sušec.

A još kad spomenemo samo neke od pjesama poput: E, moj Saša, Šuti, moj dječače plavi, Da te ne volim, Djeca ljubavi, Sanja, Dobre djevojke... razloga više da budete uz male ekrane.

Redatelj prijenosa je Ivan Miladinov, a urednik Željen Klašterka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!