08:56 / 23.03.2022.

Autor: HRT

Korak do neba: Dijete zvijezda

Četvrtak, 7. travnja na Trećem

Četvrtak, 7. travnja na Trećem

Foto: Korak do neba / 3. sezona serije

Ponovno prikazujemo treću sezonu talijanske serije Korak do neba sa Terenceom Hillom u naslovnoj ulozi. Prvi nastavak emitiramo u četvrtak, 7. travnja, u 14 sati na Trećem.

Pietro spasi život Natashi i ostalim curama koje su se prisiljene prodavati i napokon nađe način da se kazne odgovorni za Anjinu smrt. Vincenzo i Silvia su nastavili svoju vezu, a ona je zadržala svoju neočekivanu trudnoću. 

Giorgio i Chiara napokon su opet zajedno nakon teških događaja koji su ih snašli.

Natasha sada živi s Assuntom, Stijenom i Chiarom. No, iza uplašena djevojčina pogleda krije se bolna prošlost koja iznenada ispliva na površinu. Pietro se osjeća odgovornim za Natashu te će sve učiniti da joj pomogne, čak će dovesti u opasnost i vlastiti život... Natasha očajnički želi naći izgubljena sina kojega su joj prije dvije godine okrutno oteli njezini izrabljivači. No naleti na igru veću od sebe, a pomoći će joj ne samo Pietro i policija, a od policije prije svega Vincenzo, već i Tommaso, pridošlica među rendžerima. Hladnome i nezainteresiranome momku smekšat će se srce te će uspjeti prebroditi bolnu prošlost upravo zahvaljujući mladoj Ukrajinki s kojom će podijeliti iskrenu ljubav ...

No ljubav se ne događa samo Natashi i Tommasu... I Chiara i Giorgio se bave svojom vezom koja ima više nego ikada uspona i padova.

Četvrtak, 7. travnja na Trećem

Četvrtak, 7. travnja na Trećem

Foto: Korak do neba / 3. sezona serije

Sve počinje obećanjem da će se vjenčati... Ovo je dvoje odlučilo zauvijek spojiti svoje živote. No to još moraju nekako reći Stijeni... Međutim, nije sve jednostavno kako su se nadali. On želi dokazati da se može skrbiti o njoj pa se prijavi na natječaj za rendžere, a ona želi biti samostalna, te nađe posao pomoćnog kuhara kod slavnog i šarmantnog chefa Karla Reutera koji će je poticati da vjeruje u sebe i svoj talent. I Giorgio će pokušati otkriti kojim putem treba krenuti, a poticat će ga vesela i lukava Manuela, inspektorova mlađa sestra, pomalo lijena studentica prava s kojom će se Giorgio sprijateljiti.

Silvia je, nakon što je rodila dijete drugog muškarca, otišla i Vincenza opet ostavila samog. No naš inspektor ne zna da ga čeka novi susret, s prelijepom i naivnom Evom, španjolskom manekenkom koja mora odraditi društveni rad u San Candidu. Ona će izvući Vincenza iz depresije, te će se među njima izroditi lijepo prijateljstvo koje, nikad ne reci nikad, možda postane i nešto više... No kad u San Candido dođe Rico, elegantan Evin zaručnik, i on iz Napulja, to bi moglo priomijeniti situaciju i zamrsiti Vincenzov ljubavni život.

1. epizoda: Dijete zvijezda

Natasha nestane i krene u potragu za sinom, malim Evgenijem, za kojeg je mislila da je mrtav... Pietro i Vincenzo u potrazi za djevojkom nalete na truplo muškarca. Isprva se misli da je Natasha ubojica. U San Candido dolazi Eva, vrhunski model koja je osuđena na društveni rad jer nije platila porez. Pred šefom policije Vincenzo mora biti pristojan prema njoj, no čini se da to načelniku nije baš lako... Giorgio i Chiara su se odlučili vjenčati, no nikako da nađu pravi trenutak da objave lijepu vijest.

U seriji UN PASSO DAL CIELO 3 glume Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Francesco Salvi (Stijena), Gabriele Rossi (Giorgio), Gianmarco Pozzoli (Huber), Rocio Munoz Morales (Eva Fernandez), Mauro Pirovano (gradonačelnik), Claudia Gaffuri (Chiara), Giovanni Scifoni (Karl Reuter), Tommaso Ramenghi (Tommaso Belli), Katia Ricciarelli (Assunta Scotton), Caterina Shulha (Natasha), Giusy Buscemi (Manuela Nappi), Fabio Fulco (Federico Ruffo (Rico). Odabrala ju je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!