09:06 / 04.03.2022.

Autor: HRT

Koristoljublje

Subota, 19. ožujka na Drugom

Subota, 19. ožujka na Drugom

Foto: Koristoljublje / serija

U subotu, 19. ožujka, u 23:30 na Drugom programu pratite seriju Koristoljublje. Prikazujemo peti i šeti nastavak, a riječ je o modernom trileru, prepunom neočekivanih preokreta, koji se bavi intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima. Glavne uloge u seriji igraju dobitnica nagrade Emmy za programe u udarnom terminu, Julia Ormond, kojoj je ovo prva glavna uloga na britanskoj televiziji, i Ben Barnes

Subota, 19. ožujka na Drugom

Subota, 19. ožujka na Drugom

Foto: Koristoljublje / serija

U petom nastavku Kieran stiže u potrazi za svojim polubratom, Benjaminom. Julia se zbog toga suočava s Benjaminom koji je uvjerava da nema više nikakvih tajni. Kada Julia odbije financirati Leov poslovni poduhvat, on se seli k Tedu. Patrick i Della žele reći Leu da je Ted svojedobno divljački pretukao Juliju i onda se pokušao ubiti. Julia ne želi da Leo sazna istinu o Tedu. Julia potajice otputuje u mjesto u kojemu je Benjamin nekada živio. Ondje otkriva da je Benjamin kao adolescent ubio nekog trgovca.

U šestoj epizodi Julia je šokirana saznanjem da je Benjamin u svojim tinejdžerskim danima ubio trgovca. Potajice se nalazi s Tedom. Želi saznati mogu li se nasilnici promijeniti. Kada mu kaže da ga je htjela napustiti, ali nije mogla zato što se pokušao ubiti, Ted je udari. Time dobiva svoj odgovor. Ona nazove Benjamina i kaže mu da je među njima svršeno. Benjamin pronalazi Juliju i uvjerava je da je Kieran ubio trgovca. Ona mu povjeruje i njih dvoje se vjenčaju. Benjamin stoji pored prozora spavaće sobe i pogledom prelazi preko posjeda. Na licu mu se pojavi jedva zamjetan smiješak...

U seriji GOLD DIGGER glume Julia Ormond, Ben Barnes, Alex Jennings, Nikki Amuka Bird, Sebastian Armesto, Jemima Rooper, Archie Renaux, Karla-Simone Spence, Yasmine Akram.

Scenarij potpisuje Marnie Dickens, a režiju David Evans. Seriju je odabrala Martina Rajšek

Subota, 19. ožujka na Drugom

Subota, 19. ožujka na Drugom

Foto: Koristoljublje / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!