12:37 / 02.04.2022.

Autor: HRT

Kralj i četiri kraljice

Nedjelja, 17. travnja na Trećem

Nedjelja, 17. travnja na Trećem

Foto: Kralj i četiri kraljice / film

Američki vestern Kralj i četiri kraljice emitiramo u nedjelju, 17. travnja, na Trećem programu HTV-a u 17 sati.

Dan Kehoe, uglađeni kauboj, stranac u gradu, usput načuje nešto o skrivenom blagu na ranču izvan grada, koje čuva stara udovica sa svoje četiri snahe. I one su vjerojatno udovice, jer su se prije dvije godine njihovi muževi zaputili u pljačku i više se nisu vratili. 

Nedjelja, 17. travnja na Trećem

Nedjelja, 17. travnja na Trećem

Foto: Kralj i četiri kraljice / film

No starica koja ljubomorno štiti ukradeni novac, ne otkrivajući ni snahama njegovu lokaciju, usput čuva i njih od znatiželjnih muških pogleda, nadajući se da će se barem jedan od njezinih sinova jednog dana vratiti i pritom zateći sve kako je i ostavio. U to se pojavljuje Dan koji sa svojim razoružavajućim šarmom pomuti staričine planove, trudeći se pritom pronaći i dobro skriveni novac.

Clark Gable, Eleanor Parker, Jean Willes, Barbara Nichols i Sara Shane predvode glumački ansambl filma THE KING AND FOUR QUEENS iz 1956. godine. Scenaristi su Margaret Fitts i Richard Alan Simmons, a redatelj Raoul Walsh

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!