Zaljev

17.09.2022.

14:31

Autor: HRT

Petak, 30. rujna na Drugom

Petak, 30. rujna na Drugom

Foto: Zaljev / 3. sezona serija

U sklopu Krimi petka na Drugom pratite treću sezonu kriminalističke hit-serije Zaljev, nagrađivanog scenarista Daragha Carvillea i Richarda Clarka. Drugi nastavak ne propustite 30. rujna u 23:25.

Buntovni osumnjičenik ekipi pravi probleme sve dok Jenn ne nađe ključnoga svjedoka koji podastire neophodne odgovore. Za to vrijeme, zbog novog se traga Jennina obitelj nađe u neobranom grožđu. Manning također teško miri posao sa složenom obiteljskom situacijom. I u obitelji je Rahman burno, pogotovo nakon što lažni alibi baci sumnju na njihovu iskrenost. Zbog neočekivanog obrata u slučaju, napetost u zajednici raste te dovodi do iznenadnog obračuna. 

Petak, 30. rujna na Drugom

Petak, 30. rujna na Drugom

Foto: Zaljev / 3. sezona serija

U seriji glume Marsha Thomason (Jenn Townsend), Daniel Ryan (Tony Manning), Gary Lewis (Vinnie Morrison), Rina Mahoney (Miriam Rahman), Vincent Regan (Ray Conlon), Barry Sloane, Mark Stanley, Michael Karim, Zahra Ahmadi, Ash Tandon. 

Scenarij potpisuje Daragh Carville, a režiju Faye Gilbert.

Kriminalističku seriju THE BAY 3 odabrala je Martina Rajšek.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!