Labirint

01.03.2022.

19:02

Autor: HRT

Labirint

Labirint

Foto: HTV / HRT

Ovoga utorka, 1. ožujka, pronađite vrijeme za zanimljive teme u novom izdanju emisije Labirint, koja je na rasporedu u 22:10 na Četvrtom programu HTV-a.

U Labirintu donosimo:

Afera "Nadstrešnice" dogodila se još 2010. godine. Bandićevi suradnici okrivljeni su da su preplatili postavljanje 600 nadstrešnica na autobusnim i tramvajskim stajalištima te time znatno oštetili Grad Zagreb. Prvostupanjsku presudu dočekali smo tek nakon 12 godina... 

Josipa Viteza, Adrijanu Cvrtilu, Viktora Šimunića, Nadu Ružić, Maju Đerek - sve njih upoznali smo zbog afera koje su razotkrili. Iako se prije nisu poznavali, povezali su se s jednim ciljem - da zaštite one koji prijavljuju nepravilnosti... 

Dok bjesni rat na tlu Europe, a ukrajinski se narod odupire Putinovoj invaziji, oni koji su preživjeli ratne strahote znaju koliku su cijenu platili. Fata Orlović iz Konjević Polja u BiH, u ratnom je vihoru 90-ih izgubila supruga, kuću i zemlju. No nikada nije izgubila vjeru da će vratiti svoje.

video thumb

Urednica i voditeljica emisije je Jagoda Bastalić.

Emisiju osim na Četvrtom programu pratite i preko naše multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja. Posjetite nas i na YouTube kanalu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!