Labirint

31.05.2022.

19:06

Autor: HRT

Labirint

Labirint

Foto: HTV / HRT

Ovoga utorka, 31. svibnja, pronađite vrijeme za zanimljive teme u novom izdanju emisije Labirint, koja je na rasporedu u 20:05 na Četvrtom programu HTV-a.

U Labirintu donosimo:

Zbog političkih igara i osobnih interesa projekt Dječje bolnice Srebrnjak došao je u pitanje. Umjesto da je pred završetkom, on je gotovo pred krahom. 

Ministar Banožić, bez obzira na sve optužbe i kritike, preživio je i posljednju rekonstrukciju Vlade.  Koliko je time osnažen, potvrđuje i obilježavanje jednog povijesnog događaja. Naime, nije pozvan čovjek koji je u njemu sudjelovao - ministrov kritičar, umirovljeni brigadir Ivan Selak.

Dom sportova, Milka Babović, Sanda Dubravčić, Zlatna pirueta - bili su simboli uspješnog hrvatskog sporta ...U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova svoju povijest ispisao je i hrvatski hokej. Onda su godine nebrige došle na naplatu, a mlade nade i zaljubljenici u led danas putuju u Sisak.

video thumb

Urednica i voditeljica emisije je Jagoda Bastalić.

Emisiju osim na Četvrtom programu pratite i preko naše multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja. Posjetite nas i na YouTube kanalu.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!