Laž - uzbudljiv triler o razornom utjecaju obmane

16.12.2020.

14:24

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Ovo je priča o jednoj noći koja je zauvijek promijenila život Laure Nielson i Andrewa Earlhama.
26. prosinca na HRT – HTV 2 u 23:05 (12)

Ovo je priča o jednoj noći koja je zauvijek promijenila život Laure Nielson i Andrewa Earlhama.

Laura je pametna i predana nastavnica koja je tek izašla iz veze i ne žuri se uletjeti u drugu. Andrew je poznati kirurg čiji sin ide u školu u kojoj Laura predaje.

Osjetivši snažnu uzajamnu privlačnost, njih dvoje odluče izaći, no ne slute da će to imati dalekosežne posljedice na njihove obitelji. Istina i posljedice usko su povezani u ovom napetom i uzbudljivom trileru koji ispituje obje strane veze, kao i dva lica istine. Ima li odista svaka priča dvije strane?

Serija Liar se bavi razornim utjecajem obmane i prijevare na ljude u vezi, ali i njihove prijatelje i obitelji, dok se laži razotkrivaju, jedna za drugom.

U 3. epizodi jedan čovjek iz Laurine prošlosti posjećuje Andrewa i otkriva mu važne informacije o Lauri. Laura se mora obratiti Andrewu kako bi joj pomogao oko jednog učenika.

U 4. epizodi Laura otputuje u Edinburgh, odlučna u namjeri da sazna istinu o smrti Andrewove supruge, no ono što otkrije puno je strašnije od očekivanog. U međuvremenu, napetost između Toma i Katy doseže vrhunac jer bi njihove tajne mogle biti otkrivene.

U seriji glume Joanne Froggatt (Laura Nielson), Ioan Gruffudd (Andrew Earlham), Zoe Tapper (Katy Sutcliffe), Warren Brown (Tom Bailey), Ritchie Campbell (Liam Sutcliffe), Shelley Conn (Vanessa Harmon).

Scenaristi su Harry Williams i Jack Williams, a redatelji James StrongSam Donovan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!