Lewis

05.02.2023.

Zadnja izmjena 12:09

Autor: HRT

Nedjelja, 12. veljače na Drugom

Nedjelja, 12. veljače na Drugom

Foto: Lewis / serija

U sklopu nedjeljne Krimi matineje, 12. veljače, u 1:25 na Drugom emitiramo posljednji četvrti nastavak prve sezone uzbudljive detektivske serije Lewis čiji je glavni lik Robbie Lewis (Kevin Whately), partner glasovitog inspektora Morsea, iz istoimene, mnogostruko nagrađivane serije koju je HTV prikazivao.

Serija Lewis nastavlja se ondje gdje je prethodna serija stala - pet godina poslije smrti svog partnera Morsea, te nakon dvogodišnjeg izbivanja iz Oxforda zbog obiteljske tragedije, Lewis, sada inspektor, vraća se na svoje radno mjesto.

U četvrtom nastavku, nakon što je nađeno truplo žene koja se navodno objesila, Lewis i Hathaway moraju otkriti je li doista riječ o slučaju samoubojstva. Da bi stvar bila gora, iza žrtve ostao je muž i dvije malodobne djevojčice. Iako je Innocentica uvjerena da je riječ o samoubojstvu, Lewis se nikako ne može oteti dojmu da tu nešto smrdi.  

video thumb

U seriji glume Kevin Whately (inspektor Lewis), Laurence Fox (det. James Hathaway), Rebecca Front (načelnica Jean Innocent), Clare Holman (dr. Laura Hobson) i drugi. Odabrala ju je Vesna Karuza Podgorelec.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!