Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi

16.12.2021.

08:30

Autor: HRT

Petak, 31. prosinca na Prvom

Petak, 31. prosinca na Prvom

Foto: Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi / film

Računalno-animirana komedija Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi na rasporedu je u petak, 31. prosinca, na Prvom programu u 17:25.

Alex, Marty, Melman i Gloria još se pokušavaju nekako vratiti u New York. Sada ih put vodi u Europu, gdje ih u Monaku neumorno proganja šinterica Chantel DuBois. Misleći da će tako lakše stići do Sjeverne Amerike, pridružuju se cirkusu i sprijateljuju sa životinjama koje nastupaju u njemu... Ovo je treći nastavak serijala "Madagaskar" te nastavak filma iz 2008. godine, Madagaskar 2: Bijeg u Afriku.

Glasove su posudili Noah Baumbach, Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Andy Richter, Jessica Chastain, Bryan Cranston, Martin Short, Frances McDormand.

Scenaristi filma MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED iz 2012. godine su Darnell i Noah Baumbach, a redatelji Eric Darnell, Tom McGrath i Conrad Vernon.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!