13:10 / 27.01.2021.

Autor: Komunikacije HRT-a

Maja Šuput i Larissa Kalaus u 5.com s Danielom

Danieline gošće Maja Šuput i Larissa Kalaus

Danieline gošće Maja Šuput i Larissa Kalaus

Foto: Renato Branđolica / HRT

Daniela Trbović nam je ovaj petak, 29. siječnja u 22:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u HRT-ovu zabavnom talk showu 5.com s Danielom pripremila pravu "žensku emisiju" s dvije gošće. Ugostit će Larissu Kalaus - jednu od Kraljica šoka, članicu ženske rukometne reprezentacije koja je osvojila broncu na zadnjem Europskom prvenstvu, i pjevačicu Maju Šuput, kraljicu instagrama i estrade.

Doznali smo kakva je Larissa pjevačica, a Maja sportašica. Larissa je govorila o spektakularnom dočeku u Križevcima, o minutu starijoj sestri Dori, također rukometnoj reprezentativki i komediji zabune u kojoj su glavni likovi. Tko su Siniša i Kruno, zašto ima dvije osobne iskaznice i kakva je Budimpešta iz zraka...

Otkrili smo i kakve veze imaju Maja i pečeno janje, zašto je 56 dana nastupala sjedeći i tko je Čuvar noge, te što se dogodi kad nestane struje ili vidi pticu. Govorila je i o albumu i predstavi za djecu. 

Potom je Maja opjevala i svoja dva hita - Čista petica i Ne lomi mi srce.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović, a redatelj je Vlado Knežević.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!